Ahad, 22 November 2009

Risau

Hatiku risau dan bimbang takut tak sempat siapkan kajian penyelidikan aku menjelang exam pun pada ketika yang sama dengan penjumpaan dengan tutor penyelia............minta bantuan partner tapi buat tak kisah je.......... bagaimana ye nak .............

2 ulasan:

ABDUL HALIM B MD NOH berkata...

kenapa mesti risau kalau kita sudah bersedia?

ingatkan siapa yang masuk ke blog saya rupanya cikgu azizul.

sekarang ni penyelaras pss sekolah mana tu?

selamat bercuti

puteri Azizul berkata...

2009 kat SKBBSL, now NOV `09 dah ditukarkan ke SK Kem Lapangan Terbang sbg PK Ko.