Isnin, 12 Januari 2009

selasa13 Januari `09

6.50 dah bertolak menghantar aimi ke sekolah then aku ke skbbsl spt biasa, sekitar jam 7.10 aku tiba di sekolah, seperti biasa key-in nama ,buka library then buat kerja apa yang belum dibereskan. hari jam 2 aku baru ambik aimi dari sekolah sebab nak siapkan kerja sekolah...... kerja susun buku aku serahkan pada pengawas PSS.

2.20 hantar anas ke kelas kafa then balik cuci baju, sidai n basuh lagi satu trip yang putih sahaja.
sampai 3.30 belum selesai lagi cuci baju. Biasanya sekitar jam 4.30 selesai semuanya barulah boleh berehat sekejap sebelum sambung semula kerja ....kerja...kerja selagi hayat dikandung badan. kerja pejabat,.rumah semua perlu dilakukan.

2 ulasan:

chehassan berkata...

Ikhlas, banyak pahalanya. Sedikit rasa tak ikhlas dan meluahkan rasa ketidakpuasan hati kepada yang tak berhak, hilanglah pahala yang selama ini dibuat dengan ikhlas itu. Terima kasih atas segalanya.

cikguyusof berkata...

hai mcm takde orang lain ler pulak yg nak mengomen di sini.... hehehe jgn marah, saja mengacau!

memang keikhlasan itu merupakan nilai kpd setiap amalan, mudah2an kita semua sentiasa ikhlas dalam semua kerja buat yg kita lakukan.