Ahad, 8 Mac 2009

Maal Hijrah

hari ni cuti maal hijrah, aku hanya di rumah urus anak-anak manakala suamiku pula pegi memancing dengan rakannya. Memang itu aktivitinya jika sekolah bercuti tak bolehlah nak pergi jalan kemana-mana.

petang ni kena hantar anak perempuanku ke smt b`worth balik asrama. Pagi ni anak lelakiku yang di uitm seri iskandar pun akan balik ke uitm juga esok ada kelas.maka sunyilah rumah bila semua anak-anak balik ke asrama. yang tinggal hanya 3 orang yang kecil di rumah.

Esok aku ada kursus eduwebtv .com anjuran KPM di SMK Gurun selama dua hari. harap-harap kursus ini dapat dimanfaatkan untuk pelajar menerusi tvp ; pss sekolah.

apa-apa pun I will do he best for SKBBSL Library.

2 ulasan:

waruna berkata...

Biasala puteri saya pun selalu kena tinggal la. nak shoping pun payah suami bz je... Salam maal Hijrah

puteri Azizul berkata...

Terima kasih waruna, ni baru balik hantar anak kat smt; 1 jam pergi 1 jam balik lenguh kaki dok tekan minyak.lagi pun hujan keta jalan perlahan, alahai bosan lama dijalanan.