Isnin, 20 April 2009

internet slow

Lama juga aku tak tulis dalam blog ni sebab internet kat rumah slow dan buat aku boring nak tunggu lama. aku cuma baca apa yang rakan2tulis je.

Minggu ni aku n anak2 je kat rumah partner pergi kursus. apapun buatlah yang terbaik sepanjang kursus tu ye............
Best kan tempat sejuk.........dan jumpa rakan2...

2 ulasan:

cikguyusof berkata...

saya yg temankan cheHassan ke kajang dan makan satey di restoran hj samuri tp tak sempat nak sampai semula ke iab utk ke tandas, terpaksa singgah di stesen petronas krn kedua2nya ngidap sakit perut.... hehehe

puteri Azizul berkata...

YE KE,IT`S OK..........
SAYE PUN DAH LAMA TAK MAKAN SATAY KAJANG ENTAH BILA AGAKNYA DAPAT MAKAN SATAY KAJANG, SELALU SETAKAT KL JE..THEN BALIK UMAH..