Rabu, 29 April 2009

Resensi Buku

Tiada apa yang hendak kucatatkan dalm blog 2/3 hariini, hanyasibuk cari biodata pengarang dari internet untuk peryertaan resensi buku pkg yang perlu dihantar sebelum 1/2 mei nanti..

5 ulasan:

chehassan berkata...

Tahniah. Rajin. Lagu ni la guru PSS. Tapi jgan buat kerja bodoh, mesti smart dan kreatif.

MekManja berkata...

Puteri,
Salam zizrah.
First time ni.Baru belajar blogging. Takpandai lagi. Ada peluang singgah kat blog saya. Baru ada satu posting.

puteri Azizul berkata...

tq mek saya pun tak le pandai sangat........tkasih sudi jengok blog saye..

Rosnah berkata...

waj guru PSS rupanya. saya dulu pernah jadi guru pss best gak dapat kuasa pilih buku, tapi busy kan?

puteri Azizul berkata...

memang busy ros... masuk je jam 7 pagi dah open pss, kadang2 buat kerja dah rehat time..walaupun masa agak kurang tetapi diberi relief juga...